پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

ماجرای شلیک اشتباهی پلیس به یک زن در اهواز چه بود؟

سخنگوی ناجا جزئیات حادثه شلیک اشتباهی پلیس به یک زن، در جریان عملیات تعقیب و گریز سارقان مسلح در اهواز را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 18
کد خبر: ۱۱۰۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار مهدی حاجیان سخنگوی ناجا در خصوص ماجرای شلیک اشتباهی پلیس در اهواز که منجر به جان باختن یک زن جوان شد اظهار داشت: بعد از وقوع این ماجرا، فرمانده انتظامی استان خوزستان موضوع را تشریح کرده و در ادامه از خانواده محترم آن مرحوم هم دلجویی شد.

 

معاون اجتماعی پلیس در تشریح جزئیات حادثه فوق تصریح کرد: در آن منطقه یک سرقت مسلحانه رخ داده بود که تصاویری از این سرقت هم در فضای مجازی منتشر شد و مجرمان با سلاح، جواهرات و زیورآلات خانمی را به سرقت برده بودند؛ در پی آن سرقت، مشخصات خودروی پژو پارسی که سارقان به وسیله آن، سرقت را انجام داده بودند از طریق شبکه به مأموران ابلاغ و پلیس در تعقیب چنین خودرویی بود.

 

سخنگوی ناجا افزود: در ادامه مأموران با این خودرو مواجه شده و زمانی که پلیس به این خودرو تذکر داد، باید از فرمان پلیس اطاعت می‌کرد لذا اشتباهی تیراندازی اتفاق افتاد و پلیس هم با ابراز تأسف از خانواده آن عزیز هم دلجویی کرد.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا مأموران داخل خودرو را دیده و متوجه حضور زن و بچه در خودرو شده اند یا نه؛ گفت: این اتفاق بر اساس ضوابط تحقیق و بررسی شده و سازمان قضائی نیرو‌های مسلح هم به آن ورود کرده و در دست بررسی است؛ ما نتایج را حتماً به اطلاع مردم عزیز خواهیم رساند.

 

سخنگوی ناجا با بیان این مطلب که در این حادثه هیچ عمدی در کار نبوده است، خاطرنشان کرد: ما حتی یک خطا را هم قبول نداریم و براساس دستور فرمانده ناجا این موضوع را به صورت ویژه تحت رسیدگی قرار می‌دهیم تا اینگونه خطا‌ها به صفر برسد و از این بابت نیز ابراز تأسف می‌کنیم.

 

گفتنی است نهم مهرماه امسال مأموران پلیس اهواز در جریان تعقیب و گریز خودروی سارقان مسلح به اشتباه به خودروی حامل اعضای یک خانواده سه نفره شلیک کرده و متأسفانه با اصابت گلوله مادر جوان خانواده جان باخت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده